Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Muziekvereniging Constantia bestaat al heel lang en we hebben een rijke historie en ervaring. Daarbij spannen wij ons voortdurend in om jong en oud kennis te laten maken met het samen maken van muziek. We musiceren in harmonie-bezetting en bestaan uit drie orkesten en een slagwerkgroep.

Het Groot Orkest bestaat uit gevorderde muzikanten. Een aantal keer per jaar treden we op met muziekstukken uit verschillende genres. Van klassieke stukken en muziek uit musicals tot popmuziek, er wordt een gevarieerd programma uitgevoerd. Daarnaast kunt u ons treffen bij officiële bijeenkomsten zoals Koningsdag en Dodenherdenking.

Naast het Groot Orkest heeft Constantia ook een Opleidingsorkest en een Klein Orkest, waarin startende en iets meer gevorderde muzikanten samen spelen. Alle drie de orkesten staan onder leiding van onze professionele dirigente Arlette Zwaans. Constantia heeft ook een slagwerkgroep, STIXX. Deze staat onder leiding van slagwerkdocent Tony van den Broek. We repeteren op dinsdagavond in de Nobelaer in Etten-Leur.

We zijn vooral een gezellige, laagdrempelige vereniging, waarbinnen jong en oud graag samen muziek maken. Kijk op onze website voor meer informatie. In de loop van 2024 worden een aantal activiteiten aangeboden om kennis te maken met musiceren of bijvoorbeeld een dag samen muziek te maken.

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
66 t/m 85 jaar