Hoofdcontent

Wie zijn wij?

ARTIFEX FYSIOTHERAPIE presenteert met trots: Beweeglessen gericht op de motoriek van het jonge kind, in combinatie met het nijntje beweegdiploma.

Wij van Artifex Fysiotherapie hebben een passie voor sport en bewegen en brengen dit dolgraag over op de allerkleinste kanjers in Etten-Leur!
Wij willen ouders-en verzorgers bewust maken van het belang van verantwoord en gevarieerd bewegen op jonge leeftijd (2-5 jaar). Voldoende bewegen op jonge leeftijd is namelijk van essentieel belang voor de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van het jonge kind.

Wist je dat: In de eerste levensjaren de grootste motorische ontwikkeling plaats vindt?
Elke keer dat je beweegt, word je slimmer, maak je nieuwe verbindingen aan in je hoofd en los je kleine problemen op. Voor elke keer gevarieerd bewegen, ontvang je nieuwe contactpunten en lijnen in je hersenen. Die leggen een gezonde basis waardoor je later makkelijk problemen oplost, meer zelfvertrouwen hebt, makkelijker vriendjes maakt, je weet aan te passen aan een drukke omgeving (met obstakels) en zoveel meer! Het is een start van een gezonde en gelukkige levensstijl!

Dit geldt voor alle jonge kinderen! Ook voor wie bewegen door ziekte of andere beperkingen, minder vanzelfsprekend is. Voor hen kan verantwoord en gevarieerd bewegen bijdragen aan een...

Aanstaande activiteiten:

19 juli - 10:00 uur
0 t/m 3 jaar
26 juli - 10:00 uur
0 t/m 3 jaar
2 augustus - 10:00 uur
0 t/m 3 jaar
9 augustus - 10:00 uur
0 t/m 3 jaar
16 augustus - 10:00 uur
0 t/m 3 jaar
23 augustus - 10:00 uur
0 t/m 3 jaar