Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Sportvereniging DIO is ruim vijfenzestig jaar geleden opgericht als gymvereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen de vereniging, maar door de ontwikkelingen op sportgebied zijn er in de loop van jaren vele andere leuke activiteiten bij gekomen.

De doelstelling van svDIO is om iedereen, van jong tot oud in Etten-Leur een recreatieve ontspanning te bezorgen in de vorm van gymnastieklessen (kleutergym, turnen, gymfit, bodfit), danslessen (Zumba)en demonstraties. Dit doen we door het organiseren van lessen onder leiding van gediplomeerde krachten en het organiseren van een en deelnemen aan een sociale evenementen .

Het recreatieve karakter van de vereniging komt niet alleen tot uiting in de relatief lage contributie, maar ook in de sociale evenementen die worden georganiseerd of waaraan wordt deelgenomen. Naast het gezellig nakletsen na de les zijn dit onder meer een Sinterklaasfeest en carnavalsbal voor de jonge leden, maar ook een nieuwjaarsbijeenkomst en zomeractiviteit (zoals een fietstocht) voor de volwassenen. Daarnaast organsieren we voor onze turnleden jaarlijks een turnwedstrijddag.

Speciaal voor senioren organiseren we onze gymfit en bodyfit lessen - deze lijken qua inhoud veel op de gymlessen die we vroeger allemaal hadden. Iedere les staan andere activiteiten op het programma, afgestemd op de...

Aanstaande activiteiten:

8 mei - 14:00 uur
66 t/m 75 jaar
9 mei - 19:00 uur
66 t/m 75 jaar
15 mei - 14:00 uur
66 t/m 75 jaar
16 mei - 19:00 uur
66 t/m 75 jaar
22 mei - 14:00 uur
66 t/m 75 jaar
23 mei - 19:00 uur
66 t/m 75 jaar